Protesta al Poble Sec per unes obres

Protesta al Poble Sec per unes obres

obras240105
El carrer Poeta Cabanyes, ple de pancartes dels veïns contra les obres. (Foto: Jordi Soteras)
Ampliar
Recollida de firmes. Un miler de veïns del Poble Sec han firmat contra el pla de millora de l’illa dels carrers Magalhaes, Tapioles, Passatge Exposició i Poeta Cabanyes.
Les obres provocaran que es perdi la sortida entre Tapioles i Poeta Cabanyes, perquè l’Ajuntament ha previst un «edifici muralla» al carrer Annibal que «inicialment no estava inclòs en el pla», segons Eva Oriola, una de les veïnes afectades. Des del districte de Sants-Montjuïc recorden que la sortida era «provisional» fins que es reprenguessin les obres. Els veïns també denuncien que, com que l’amplada del carrer Annibal no supera els 12 metres, no s’hi poden fer edificis de més de dos pisos. Els edificis que es construiran en tindran cinc ja que, segons el districte, l’edifici es fa al Passeig Exposició, on poden tenir aquesta alçada.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1267/0/protesta/poble/obras/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios