Ciutat Vella obre els seus tallers

Els artistes dels barris de la Barceloneta, el Gòtic, el Born i el Raval donen via lliure a les visites als seus espais fins diumenge. La creativitat es llença al carrer.
Mosaic de l’artista Vanessa Linares.
Mosaic de l’artista Vanessa Linares.
Foto
Mosaic de l’artista Vanessa Linares.
El Raval, el Gòtic, la Barceloneta i el Born són una pedrera inesgotable d’artistes que treballen diàriament la seva creativitat de portes endins, sense el reconeixement mediàtic ni massiu. En determinades èpoques de l’any, el districte de Ciutat Vella obre de bat a bat les portes d’aquests petits reductes d’art.Una setantena d’artistes volen compartir les seves creacions amb els ciutadans fins al diumenge. Entre aquesta nòmina d’autors es troben pintors, escultors, fotògrafs, gravadors, dibuixants, il·lustradors, artesans, joiers, dissenyadors de moda, ceramistes i arquitectes, entre d’altres.

L’horari de les visites i les activitats que s’organitzen amb entrada lliure van de les 11.00 a les 15.00 hores i de les 17.00 a les 21.00 hores. Per exemple, el Taller de J.F. Désbordes munta lectures, performances en aquest horari.

De la mateixa manera, el Taller Miscelänea obre estands de Nou Col·leccionisme. Avui divendres, a partir de les 19.30 hores, el Taller de Jorge Egea organitza la seva IV Vetllada poètico-musical. Dissabte i diumenge es reuneix el gruix de portes obertes als tallers, en les quals hi participen dues entitats destacades: el Cercle de Sant Lluc i el Foment de les Arts Decoratives (FAD).

* Més informació al web www.tallersoberts.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento