Recluten monitors als instituts per evitar que desaparegui un esplai de Viladecans

Recluten monitors als instituts per evitar que desaparegui un esplai de Viladecans

L’Esplai Unicorn de Viladecans fa un any que no funciona per la manca de monitors. Davant d’aquesta situació, ha fet una crida per tots els instituts de la zona per reclutar joves majors de 18 anys que «tinguin ganes i compromís d’ajudar a molts infants d’entre 6 i 15 anys i poder-los fer somriure», explica a 20 minutos Yolanda Cortés, presidenta de l’Esplai Unicorn.
Aquest centre ofereix el curs de formació de monitors a tots els joves que vulguin formar part d’aquest moviment educatiu que mou 10.000 infants i joves a tot Catalunya dins l’Esplac, una federació que reuneix més de 100 esplais. Cortés creu que la manca de voluntariat és perquè «sembla que els joves s’hagin tornat egoistes. Només valoren el que és recompensat amb valors monetaris i no se n’adonen de la importància d’inculcar als nens valors com la solidaritat o la companyonia».
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1261/0/recluten/monitors/instituts/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios