97 afectats per l’enfonsament del Carmel encara no han tornat a casa

Un centenar d'afectats per l'esvoranc encara no han tornat a casa seva tot i que la Generalitat va assegurar a principis d'any que al maig tots estarien a casa.
Un centenar d’afectats per l’enfonsament del Carmel encara estan allotjats en cases de familiars, en pisos de lloguer o en hotels. Exactament són 97 que, segons van indicar ahir fonts de la subdelegació del Govern, "la majoria començaran a rebre les claus en 10 dies".

El gruix dels afectats són veïns de la mateixa escala i el retard de dos mesos en el retorn és perquè "s’han hagut d’ajustar els desperfectes i arranjar-los al gust de tothom", fet que ha provocat que s’allarguessin les obres que el conseller de Política Territorial i Obres Públiques donava per finalitzades el març.

Els càlculs oficials deixen encara "entre 20 i 30 afectats" sense poder tornar a casa fins la segona setmana de juny, ja que són "els casos de vivendes més individuals i aïllades", que precisen de tractaments més personalitzats.

A banda d’aquests retards, "s’han anat complint els terminis", tenint en compte que el desastre va mobilitzar 1.276 afectats.

Donació al Fondo

Els veïns afectats per l’explosió de gas al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet no paren de rebre mostres de solidaritat. La darrera, la donació de 20.000 euros per part de l’empresa Leroy Merlin del Centre Montigalà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento