Un planeta musical 100% digital

El Festival Diba mostra les últimes tendències digitals en produccions cinematogràfiques, documentals o videoclips, acompanyades d’actuacions musicals.
Una de les escenes de Bubble, un film que es projecta aquest cap de setmana a Barcelona.
Una de les escenes de Bubble, un film que es projecta aquest cap de setmana a Barcelona.
Foto
Una de les escenes de Bubble, un film que es projecta aquest cap de setmana a Barcelona.
El II Digital Barcelona Film Festival (DiBa) arriba avui a l’equador de la seva programació. Aquest diumenge tancarà les seves portes però encara queda molta producció en format digital per a mostrar.El DiBa esdevé un espai d’últimes tendències digitals: produccions cinematogràfiques, videoclips, documentals, animació, a més d’actuacions en viu de DJ’s i VJ’s.

Els curts

Els curtmetratges són també un dels protagonistes d’aquesta segona edició, on repetiran l’experiència del DiBa Express del primer any: rodar un curt en tan sols 72 hores.

Apolo, Verdi i Pati Llimona són les sales on es projecten les últimes novetats en filmografia digital. Són cintes d’autors novells -alguns descoberts per l’organització del festival- i d’altres consagrats en el panorama internacional de cinema en aquest format.

* Més informació a www.dibafestival.com.

Films que pots veure...

La niebla en las palmeras de Carlos Molinero, Los héroes y el tiempo d’Arturo Ripstein, Iberia de Carlos Saura, La Sagrada Familia de Sebastián Campos, Aguaviva d’Ariadna Pujol, o Cocaina Angel de Michael Tully, són només alguns exemples dels films que es projectaran durant aquest cap de setmana. Entre la programació del diumenge destaca l’entrega de premis a les millors produccions del festival que es celebrarà a partir de les cinc de la tarda a la Sala Apolo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento