Superproducció de màgia del Mag Lari al Tívoli de Barcelona

  • L'il·lusionista català més conegut presenta una hora i mitja de trucs d'alta volada inspirats en el rei del Pop.
El Mag Lari.
El Mag Lari.
ARXIU
El Mag Lari.

El Mag Lari descobreix el seu nou espectacle d’il·lusionisme, Splenda, al Tívoli de Barcelona, i amb ell espera poder alegrar les Festes des del teatre. Àngel Llàcer codirigeix amb Lari aquesta obra familiar.

La creació del muntatge la comparteixen Lari i Miquel Setó. Té tints de superproducció i elevades dosis de màgia i d’homenatge a un dels ídols de sempre de l’il·lusionista català, el desaparegut cantant Michael Jackson. Les funcions prèvies de Splenda tindran lloc el proper dimarts dia 6. L’estrena, el dia 12.

Decorats Art Decó

Lari s’ha inspirat directament en l’imaginari de Michael Jackson per crear l’obra que sempre havia somiat interpretar, i en un dels seus teatres preferits. Splenda té una hora i mitja de durada i conjuga estètica acurada, humor, participació del públic, números espectaculars i elegància teatral. Tant la decoració de l’escenari com l’escenografia estan inspirades en l’Art Decó.

Trucs clàssics combinats amb il·lusions més sofisticades per fer del teatre un lloc encara més màgic. Tívoli. Casp, 8. Dimarts dia 6 de desembre a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 24 a 39 euros.

Espectacle benèfic de Bollywood

Espectacle benèfic de danses i de músiques de l’Índia al Poliorama, aquest dilluns 5 de desembre. El projecte està dedicat a la col·laboració amb l’escola Vimukti de Jaipur i a la difusió de la dansa i la cultura de l’Índia (La Rambla, 138; Dilluns a les 21 h; Preu: 15 euros; www.teatrepoliorama.com).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento