Eagles de llegenda

La banda porta avui els seus temes més clàssics juntament amb els nous dins de la gira Farawell I, 30 anys després de l’èxit Hotel California.
Glenn Frey, a la guitarra, és cofundador de la banda Eagles que actua avui al Sant Jordi.
Glenn Frey, a la guitarra, és cofundador de la banda Eagles que actua avui al Sant Jordi.
Arxiu
Han hagut de passar més de 30 anys–una generació, vaja– perquè la banda californiana Eagles visiti l’Estat, per a major alegria dels seus fans. El ja llegendari quartet es treu avui aquesta espineta actuant al Palau Sant Jordi de Barcelona, en l’únic concert que tenen agendat per terres peninsulars.El concert barceloní s’emmarca dins d’una gran gira en què la formació presenta el seu nou treball, que han batejat com Farawell I, just en el moment que celebren les tres dècades del hit Hotel California. El públic ha respost a la seva crida i ja només queden entrades al preu de 45 euros.

Més de 120 milions de discos venuts avalen la carrera de la banda, composada ara pels cofundadors Glenn Frey i Don Henley, a més de Joe Walsh i Timothy B. Schmit.

* Palau Sant Jordi. A les 21.30 hores. Preu: 45 euros.

Una carrera plena d’èxits

El repertori musical dels Eagles està farcit de grans èxits que van consolidar la banda com un referent musical a la dècada dels 70. A banda de l’Hotel California, avui sonarà al Sant Jordi la lletra i la música de Tequila sunrise, Take it easy i Desperado, juntament amb les noves One dany at a time i No more cloudy days.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento