Barrets per viatjar i riure

Vol Ras estrena a la ciutat Bon Voyage, un espectacle que transporta a llocs ideals sense obrir la boca, només amb l’ajut de gorres i del gest.
Els tres dependents recreen les seves vacances ideals sense sortir de la botiga de barrets.
Els tres dependents recreen les seves vacances ideals sense sortir de la botiga de barrets.
Foto
Els tres dependents recreen les seves vacances ideals sense sortir de la botiga de barrets.
És una estrena però a mitjes perquè Vol Ras porta a l’Apolo el seu Bon Voyage, després de dos anys de gira espanyola i a l’estranger. El trio, que ara formen Joan Segalés, Joan Faneca (dos dels fundadors) i Xavier Amatller, torna amb un espectacle ple de gags gestuals, sense cap paraula, en el pur estil que l’ha fet famós.El viatge, o millor dit, els viatges, a que fa referència el títol de l’espectacle el fan tres dependents d’una botiga de barrets, la vigília de tancar la paradeta i començar les vacances. Així doncs, es tracta de viatges imaginaris.

L’elecció dels barrets no és casual. Aquest complement és el bitllet virtual que dóna peu als protagonistes a recrear el seu viatge ideal sense moure’s del taulell. I amb imaginació transporten el públic fins a la selva tropical, un paradís sexual, l’estepa russa o la propera platja de Castelldefels.

La batuta de la direcció de Bon voyage la porta Jordi Purtí, que també és el responsable d’una altra obra gestual,  Hop!era, sobre un text de Toni Albà i actualment en cartellera.

* Teatre Apolo. Paral·lel, 59. A les 21.30 hores. Entre 12 i 20 euros.

25 anys d’humor

Bon Voyage és l’espectacle número 13 de Vol Ras que, precisament, aquest any celebra els seus 25 anys «fent la revolució», en paraules de Joan Faneca. El trio, allunyat des de fa temps de l’escena catalana, va lamentar que treballi més a Castella o Astúries que a Barcelona, on «una productora, Focus, copa tot el mercat».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento