Pluja de jocs i festes per a una bona dieta

La Roda organitza la Tamborinada, com cada tercer diumenge de maig, amb circ, titelles i activitats per als més petits.
Dos nens es banyen en una gran bany d’escuma en una edició anterior de la Tamborinada.
Dos nens es banyen en una gran bany d’escuma en una edició anterior de la Tamborinada.
Foto
Dos nens es banyen en una gran bany d’escuma en una edició anterior de la Tamborinada.
Arriba la 29a edició de la Tamborinada, una de les festes de mes ressò a Barcelona, aquest any sota el títol Tamborinada a la carta, organitzada, com sempre, per la Fundació La Roda. I és que el motiu d’aquesta nova gran cita no és un altre que incidir en els bons hàbits alimentaris de les famílies  i especialment dels més petits.Amb el treball d’un miler de voluntaris i una previsió d’assistents que arriba a les 90.000 persones, l’edició d’enguany arrenca aquest diumenge amb una vintena d’espectacles i una seixantena de tallers i jocs al Parc de l’Estació del Nord. De fet, l’acte es planteja com la festa major d’entitats de lleure aplegades a La Roda i, per tant, com una jornada festiva. Música, balls, pallassos, teatre, titelles, circ, cercaviles i altres activitats són el variadíssim menú de la Tamborinada 2006. La idea és atraure els nens i joves que encara no coneixen l’associacionisme, molt arrelat a tot el país.

La mala dieta

La novetat d’aquesta edició és que totes les activitats estan dirigides a conscienciar grans i petits dels mals costums en l’alimentació i les seves conseqüències. Una mala dieta facilita l’obesitat,  el colesterol,  els desequilibris nutricionals i les anèmies. La recepta és una alimentació sana i exercici, amb festa inclosa.

* Parc de l’Estació del Nord. Diumenge 21 de maig. D’11 a 19 hores. Gratis. Més informació a la pàgina web www.laroda.voluntariat.org

Mostrar comentarios

Códigos Descuento