James Murphy posa a ballar Razzmatazz

  • Primer dels concerts previstos per a l'onzè aniversari de la sala.
  • Amb el component d'LCD Soundsystem.
James Murphy.
James Murphy.
ARXIU
James Murphy.

El cantant James Murphy és l’encarregat d’inaugurar avui els concerts de l’onzè aniversari de la sala Razzmatazz. El membre destacat de la banda LCD Soundsystem serà un dels participants de la nit, al costat de col·laboradors seus tant a la formació com al segell DFA Records, de la qual ell en va ser un dels fundadors ara fa una dècada.

Murphy es posarà al capdavant d’un dj set des del que repassarà els principals èxits del segell, en un programa d’allò més ballable en el qual també hi participaran Alexis Taylor i Joe God-dard de Hot Chip.

La festa es completa amb altres noms, com el de JuanMaclean, productor que als plats factura house i disco. Shit Robot és un nom artístic que amaga al darrere Markus Lambkin, que l’any 2010 va facturar un dels discos de l’any per a pistes de ball segons els entesos. Les sessions en viu culminaran amb Planningtorock, The Crystal Ark, Gavin Russom, Pat Mahoney i Nancy Whang.

*Almogàvers, 122. Aquest dijous a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 25 i 28 euros. Més informació a la pàgina web: www.salarazzmatazz.com.

Wanda Jackson, dama ‘rockabilly’

Se la coneix com la reina del rockabilly i la gran dama del rock i aquesta nit actua a la sala Bikini sota aquests dos títols honorífics. Acaba de llançar el disc The party ain’t over, gravat als estudis White de Nashville (Estats Units), la meca del country.

*Sala Bikini; Avinguda Diagonal, 547; Aquest dijous a partir de les 21.00 hores; Preu de les entrades: de 20 a 25 euros; Més informació a la pàgina web www.bikinibcn.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento