Llicenciats en psicodèlia

  • La banda anglesa Airship ha visitat diversos festivals musicals europeus abans de la seva presentació a Espanya.
Els quatre de Manchester, Airship.
Els quatre de Manchester, Airship.
ARXIU
Els quatre de Manchester, Airship.

El jove quartet de Manchester (Regne Unit) va publicar el passat setembre el disc Stuck In This Ocean, el seu debut amb el segell PIAS. Per a les tasques de producció va comptar amb Dan Austin, habitual de Doves o Cherry Ghost. El senzill de presentació, Kids, serà un dels temes inclosos en el directe d’aquest dilluns a la sala Sidecar.

Abans de d’arribar a Espanya, Airship ha participat en diversos festivals musicals europeus i també ha girat per pràcticament tot el Regne Unit. A la banda s’identifica des del pop més psicodèlic fins al indie-rock britànic o el rock èpic d’Arcade Fire. Altres artistes en els que es mira el quartet són Bon Iver, Bright Eyes, Interpol o PJ Harvey. Sala Sidecar. Plaça Reial, 7. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 13 euros. Més informació a la web: www.sidecarfactoryclub.com.

‘Flamenco jazz’ popular

Concert inaugural del Festival de Música Popular de Barcelona (MPB) a càrrec de Jaco Abel al Harlem Jazz Club. L’artista és fill d’una saga de flamencs d’arrel gitana tradicional. Abel ha aportat la seva visió jazzística més contemporània a la guitarra flamenca.

*Comtessa de Sobradiel, 8; Aquest dilluns a partir de les 22.30 hores; Preu de les entrades: 9 euros; www.festivalmpb.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento