La dieta mediterrània està de moda però se segueix poc. Aquesta és la conclusió a la qual ha arribat la Fundació Dieta Mediterrània. Per intentar corregir-ho, la institució acaba de publicar el llibre Gurmed. Una trentena d’amants de la cuina, des de xefs amb estrelles Michelín, com Jean Louis Neichel, fins a personatges públics com l’arquitecta Benedetta Tagliabue o el periodista Josep Cuní, passant per venedors de la Boqueria, hi ensenyen receptes personals,acompanyades d’una nota de cata i del valor nutricional del plat.«La gent menja menys a casa i amb la família, es consumeixen poques fruites i verdures, se sol començar el dia sense esmorzar i s’abandonen les receptes tradicionals amb ingredients autòctons», diagnostica Francisco Sensat, vicepresident de la Fundació, que celebra el desè aniversari.
Receptes amb segell personal
Un llibre de receptes destaca els avantatges de la dieta mediterrània.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios