‘Push up’, pujant graons

L’obra, a la sala Beckett, mostra les ambicions dels empleats d’una multinacional occidental.
Cartell de l’obra.
Cartell de l’obra.
All together now
Cartell de l’obra.
Push up 1-3 serà l’obra encarregada de clausurar el cicle que la sala Beckett de Barcelona ha dedicat al dramaturg alemany, Roland Schimmelpfenning, i que posarà el punt i final el proper 14 de maig.El director Juan Carlos Martel escenifica els budells d’una multinacional i la vida dels seus membres, amb les profundes divergències en la seva filosofia de viure, depenent dels diferents escalafons que ocupen dins l’empresa, segons es puja o es baixa en l’escala jeràrquica i de valors.

Homes i dones, joves i vells, a tots ells els uneix l’ambició i la lluita per mantenir-se o pujar el proper graó empresarial. Amb música oriental i una escenografia austera, l’obra juga entre monòlegs i diàlegs, carregats de sarcasme i d’un humor irònic.

Es tracta d’una de les obres més representades de Schimmelpfenning a Europa. Pánnik és la companyia encarregada de representar-la, per primer cop a la capital catalana, amb Muntsa Alcañiz, Albert Triola i Neus Umbert, entre d’altres, fins el proper 14 de maig.

* Sala Beckett. Alegre de Dalt, 55 bis. De dimecres a dissabte, a les 22h. Preu entrada, 12€.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento