L’Escala prohibeix fumar a tres parcs infantils

Ja ho va fer a la platja.
Senyal de prohibit fumar a la platja de l’Escala.
Senyal de prohibit fumar a la platja de l’Escala.
Víctor Perxés / Acn
Senyal de prohibit fumar a la platja de l’Escala.
L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de L’Escala (Alt Empordà) ha fet un pas més en la lluita contra el tabaquisme i ahir va anunciar la prohibició de fumar a tres parcs infantils amb sorra: el de l’avinguda de Girona, el de la plaça Catalunya i el del Camí Ample.L’objectiu és evitar que els adults fumin i tirin a terra les burilles que després els nens es troben a la sorra quan juguen. La bona acceptació que, des de Setmana Santa, ha tingut la declaració de la platja Nova i de la Miranda d’Empúries com a espais lliures de fum ha motivat al consistori a restringir encara més el consum de tabac.

«La idea és aconseguir que no es fumi en aquests parcs perquè la mainada, quan jugui, no es trobi restes de cigarrets escampats», va explicar Laura Fajula, regidora de Turisme. Per fer-ho, es clavaran senyals amb el mateix símbol d’espai sense fum que es va posar a la platja.

El parc del carrer Germans Masferrer també podria entrar en la prohibició. L’Ajuntament ja ha anunciat que pot sancionar els que no respectin la prohibició.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento