La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Sepúlveda.
Victoria Meya. Jubilada, 68 anys.

«Estic aprenent informàtica i m’he comprat un portàtil». «Sóc de Badalona i he vingut a comprar-me un ordinador portàtil. El meu marit i jo fa dos anys que estem apuntats a informàtica. M’agrada molt. A més, em relaciono amb tots els companys de classe... hi ha gent de totes les edats, no només gent gran».

Pepita Ruiz. Jubilada, 69 anys.

«La prostitució degrada molt el barri». «Visc al carrer Sant Pau i hi ha molta delinqüència. Hi ha policia, però quan la busques mai hi és. Hi ha gent maca, però també molta prostitució davant de casa i això degrada molt el barri. Vaig néixer al mateix carrer Sant Pau i me’n vaig anar a un pis millor, però vaig tornar perquè m’enyorava».

Juan José Bernad. Prejubilat, 56 anys.

«A Barcelona els pobres estem discriminats». «Estan muntant una ciutat per rics i per pijos. La qualitat de vida hauria de ser universal i no és així perquè els pobres estem discriminats. Això engloba tot, des de la cultura fins la sanitat. L’Ajuntament fa una normativa del civisme i després ven la ciutat com un lloc on venir a emborratxar-se».

Anita Avanzini. Estudiante, 21 años.

«Esta ciudad tiene un ambiente muy internacional». «Soy de Milano y estoy de Erasmus. Escogí Barcelona porque había estado otras veces, me gustaba mucho el clima y tenía amigos aquí. Tiene un ambiente muy internacional. Es una ciudad perfecta para vivir».

Marc González. Artista, 33 anys.

«Prohibint acabes provocant accions més violentes». «No justifico el que va passar el dia del macrobotellón, però l’Ajuntament va tenir una mica de culpa prohibint que la gent begués al carrer. Prohibint acabes generant accions més violentes. Si no ho haguessin prohibit, la cosa no hauria acabat així».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento