Estopa portarà la rumba a Can Zam

Chayanne i Carlos Baute posen l’accent internacional al cartell del festival de Radio Tele Taxi a Santa Coloma.
Estopa escalfen motors per la seva gira d’estiu diumenge a Can Zam.
Estopa escalfen motors per la seva gira d’estiu diumenge a Can Zam.
Foto
Estopa escalfen motors per la seva gira d’estiu diumenge a Can Zam.
Un any més, tot sembla indicar que el festival que organitza el radiofonista Justo Molinero atraurà multituds al parc de Can Zam, a Santa Coloma. El cartell d’aquesta edició ha guanyat en estrelles internacionals.El cantant i actor portorriqueny Chayanne és un dels ganxos de la cita. També Carlos Baute, molt d’actualitat ara que interpreta un personatge en una de les sèries més vistes de la televisió, Mis adorables vecinos.

Els Estopa també passaran per Can Zam. Els germans Muñoz aprofitaran per tocar temes del seu darrer disc, Voces de ultrarrumba, situat en el cinquè lloc dels més venuts l’any passat, tot i que va sortir al novembre.

Entre els que atrauran les masses a Santa Coloma, n’hi ha alguns que ja van participar en el festival l’any passat, quan s’hi van aplegar mig milió de persones. Com El Canto del Loco, que amb el seu disc Zapatillas es va col·locar en el segon lloc de les llistes de vendes del 2005.

Falete repeteix

Falete, amb un treball pràcticament acabat d’estrenar, Puta mentira, també repeteix. Igual que David Bustamante, que compartirà escenari amb una de les seves companyes de la primera edició d’Operación Triunfo, Chenoa.

També estaran presents a Can Zam Rosario, Azúcar Moreno, Niña Pastori, Pereza, Pastora, Rosana y Chiquetete, entre d’altres.

* Parc de Can Zam (Santa Coloma). Dumenge. A partir de les 10 hores. Gratis.

Rècord de ballarins de ‘batuka’

Justo Molinero, president del grup Tele Taxi, organitzador del festival, ha avançat que  s’intentarà batre el rècord mundial de gent ballant la batuka alhora. La batuka – sorgida del concurs televisiu Operación Triunfo– combina la gimnàstica amb la música i el ball en unes coreografies molt mogudes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento