'Els Miserables' desembarquen al setembre al BTM

  • La versió musical de la novel·la de Víctor Hugo ha estat tot un èxit a la cartellera de Madrid, Londres i Nova York.
  • Aquesta superproducció té un equip format per un centenar de persones.
Detalle de la obra en cartel de Stage 'Los Miserables'.
Detalle de la obra en cartel de Stage 'Los Miserables'.
Archivo
Detalle de la obra en cartel de Stage 'Los Miserables'.

Serà l’esdeveniment de l’any en el món del teatre musical a Barcelona. Los Miserables, el gran èxit de la cartellera madrilenya, vindrà al Barcelona Teatre Musical (BTM) a partir del 30 de setembre. La producció l’han vista més de 56 milions d’espectadors a 42 països en els més de 25 anys que ha estat en cartell i a ciutats bressol del musical com Londres i Nova York.

El compositor francès Claude Michel Schönberg va presentar aquest dimarts el muntatge del qual és l’autor de la música i dels textos, conjuntament amb Alian Boublil, i prenent com a referència la novel·la Les Misérables de Víctor Hugo.

Una de les claus de l’enorme acceptació del musical entre el públic és, per a Schönberg, els "missatges d’humilitat, redempció i espiritualitat extraordinaris" i vigents avui en dia que transmet tant la novel·la (dels anys quaranta del segle XIX) com el muntatge.

L’elenc de protagonistes va oferir aquest dimart al Liceu a un grup de mitjans tres petits aperitius musicals d’allò que es veurà a partir del setembre. L’actor argentí Gerónimo Rauch fa el paper de Jean Valjean (Jesucristo Superstar). El barceloní Ignasi Vidal interpreta l’inspector Javert, perseguidor de Valjean.

La productora Stage Entertainment movilitza per a aquesta superproducció teatral un equip format per un centenar de persones. Els decorats s’inspiren en pintures de Víctor Hugo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento