L’AVE incrementa la competència al pont aeri pel matí

  • Els combois arriben a Barcelona i Madrid abans de les nou.
  • Per "satisfer la demanda" dels usuaris i plantar cara a l’oferta de l’avió.
Un tren de alta velocidad (AVE).
Un tren de alta velocidad (AVE).
ARCHIVO
Un tren de alta velocidad (AVE).

El tren d’alta velocitat intenta, un cop més, plantar cara a l’avió. El servei d’AVE entre Barcelona i Madrid ha estrenat dos nous horaris que permeten als usuaris arribar abans de les nou del matí al seu destí. Des d’ahir, de la capital catalana surt un comboi en direcció a la capital espanyola a les 6.15 hores. Hi arriba a les 8.57 hores. Des de Madrid, el nou tren parteix a les 6.10 hores i arriba a Barcelona a les 8.55 hores.

Amb aquesta nova franja horària, Renfe gairebé iguala el servei de pont aeri d’Iberia a primera hora del matí. I és que l’aerolínia disposa d’una mitjana de tres vols diaris que arriben abans de les 9 del matí a cadascuna de les ciutats. Des d’ahir, la companyia ferroviària té dos trens, un per destí, amb aquest horari més matiner.

Els mateixos serveis

Fonts de Renfe van assegurar que la posada en marxa del nou horari es deu a les sol·licituds dels usuaris. "S’ha reorganitzat l’oferta d’aquest corredor, ja que la demanda es concentra a l’hora punta del matí", van justificar.

Amb tot, Renfe no ha ampliat el nombre de trens que ja disposava entre Barcelona i Madrid i que és de 28 diaris. Els dos nous combois substitueixen els que fins la setmana passada sortia de la capital catalana a les 9.30 hores i el que partia en sentit contrari a les 20.30 hores. Per la seva banda, Iberia ofereix una mitjana de 44 vols diaris de pont aeri, 22 per sentit, entre Barcelona i Madrid.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento