El futur dels estudiants

Saló de l’ensenyament: Temps de canvi al Saló de l’Ensenyament, que modifica el seu nom i des de demà ofereix a tots els estudiants catalans tota l’oferta educativa de més de 150 centres i de les universitats catalanes.
Estudia 2006 serà per molts estudiants una manera de conèixer l’oferta educativa postobligatòria.
Estudia 2006 serà per molts estudiants una manera de conèixer l’oferta educativa postobligatòria.
Arxiu
Estudia 2006 serà per molts estudiants una manera de conèixer l’oferta educativa postobligatòria.
Desprès dels mòbils i els aliments, la formació pren el protagonisme des de demà fins a diumenge a la Fira de Barcelona, a Montjuïc, amb la dissetena edició del Saló de l’Ensenyament, que s’ha adaptat als nous temps i des d’aquest any s’anomena Estudia. El saló estarà estructurat en cins grans sectors: estudis universitaris, formació professional, altres estudis superiors, estudis complementaris, idiomes i serveis a l’educació.Renovar-se per avançar i millorar. Això es el que van pensar els organitzadors quan van decidir canviar el nom del saló. I en això Internet té molt a dir, com ho demostra el fet de que una de les novetats de l’edició d’enguany serà el ‘saló virtual’ que posarà en marxa el departament d’Educació i el Dursi. Els visitants -s’espera que passin uns 70.000 pels diferents stands- podran accedir a tota l’oferta educativa postobligatòria i fer qualsevol consulta a travès dels ordinadors allà instal·lats.

Els ‘profes’, gratis

Els professors, que tindran l’entrada gratuita a la fira, podran conèixer les darreres novetats educatives en quan als recursos per a l’ensenyament en la dotzena edició d’Expodidàctica. Aquests saló bianual acullirà els últims avenços en el sector dels llibres, les Tecnologies de la Informació i el Coneixement (TIC), equipaments i materials, serveis per a centres escolars, educació en el lleure i formació continuada dels propis professionals de l’ensenyament.

Estudia mostrarà l’oferta de 170 centres educatius i de les 12 universitats públiques catalanes per aquells que no tenen clar el seu futur.

Setmana de la Formació i la Feina

Estudia es nomès una part de la gran setmana de la formació i la feina a Montjuïc, que es complementa, mai millor dit, amb Futura, la fira dels màsters i els postgraus. D’especial interès es el Fòrum del Treball, l’espai per aquells que volen introduir-se en el mercat laboral i busquen orientació.

Saló estudia 2006

Estudia 2006: Saló de l’ Educació. Del 22 al 26 de març en el Palau 5 de Fira de Montjuïc.

Horaris: De dimecres a dissabte, de 10 a 19 hores; diumenge, de 10 a 14 hores.

Preu: 3,5 1. Gratis per als menors de sis anys i pels professors.

Taquilles: Palau 6 i 8 i al Servicaixa.

Web: www.firabcn.es. Com s’arriba: En metro, parada ‘Espanya’ de les Línies 1 i 3; en bus, línies 9,13,27,30,37,50,56,57,65, 79, 91, 109, 153 i 157; en FGC, parada ‘Plaça Espanya’ de les línies S8, R5, S7, S33, S4 i R6.

Expodidàctica: Saló dels Recursos per a l’Educació. Del 23 al 25 de març.

Horaris: De 10 a 20 hores. Lloc: Palau número 7. Per a professionals.

Web: www.expodidactica.com

Futura i Fòrum del Treball: Saló dels Màsters i dels Postgraus. 24 i 25 de març.

Horaris: De 10 a 20 hores. Lloc: Palau número 5.

Entrada: 12 1. 50% amb el Carnet Jove, el d’estudiant de Caixa de Catalunya, targeta Unidiversitat de La Caixa. Web: www.salofutura.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento