Archivo - Arxiu - Expociència en la UV en l'edició de 2019

Expociència, la jornada de portes obertes al Parc Científic de la Universitat de València, se celebra del 18 al 22 d'octubre en format virtual per segon any consecutiu. Dirigides de nou a estudiants i professorat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, les jornades, a les quals s'han inscrit més de 3.500 estudiants i 130 centres, contemplen temes d'actualitat relacionats amb la ciència, la tècnica i la innovació.

Archivo - Arxive - Infermeres

SATSE ha denunciat aquest dijous que cada departament de salut "ha abonat com ha volgut" la paga Covid malgrat que el criteri que va imposar la Conselleria de Sanitat era abonar aquesta extra a tots els professionals que havien estat realitzant atenció directa durant l'Estat d'Alarma i assenyala que amb data de hui segueix havent-hi "centenars de professionals" que no l'han percebut, segons ha assenyalat el sindicat d'infermeria en un comunicat.

Carmen Martín y Nerea López, falleras mayores de València 2022

La joven Carmen Martín Carbonell, de la Falla Poeta Alberola-Totana, y la niña Nerea López Mestre de Falla Ingeniero José Sirera-Pío IX, son las nuevas Fallera Mayor y Fallera Mayor Infantil de València del año 2022, según ha anunciado el alcalde, Joan Ribó.

Un convoy de MetroBus, a su paso por la ciudad de València.
  • El proyecto de Presupuestos de 2022 deja la inversión en la Comunitat en el 9,3%, por debajo del 10% que pide el Consell.
  • Movilidad gestionará mediante convenios extraordinarios 100 millones para innovación y 200 para infraestructuras.
  • La Autoridad de Transporte Metropolitano de València consolida su aportación y vuelve a recibir 38 millones de euros.
Archivo - Un espectador a l'IVAM (arxiu)

El projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2022 reserva una partida d'un milió d'euros per al Palau de les Arts de València, una xifra superior als 895.000 euros dels comptes d'aquest exercici. També puja la seua aportació estatal l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), que té consignats per a les seues despeses de funcionament 400.000 euros, enfront dels 261.000 de l'any passat.

La aportación del Estado a Les Arts alcanza el millón y el IVAM sube a 400.000€

El proyecto de Presupuestos Generales del Estado (PGE) para 2022 reserva una partida de un millón de euros para el Palau de les Arts de València, una cifra superior a los 895.000 euros de las cuentas de este ejercicio. También sube su aportación estatal el Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), que tiene consignados para sus gastos de funcionamiento 400.000 euros, frente a los 261.000 del año pasado.

La pilota valenciana torna a celebrar el Dia de la Dona

La Federació de Pilota Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València tornen a organitzar el Dia de la Dona en la Pilota 'Va de dona', després de més d'un any d'aturada, entre el 15 i el 17 d'octubre a la ciutat de València i a la pedania de Borbotó. En la programació hi ha tallers i partides de categoria femenina.

Giner (Cs) exige aplazar la eliminación de las terrazas covid hasta después de las Fallas de 2022

El portavoz del grupo Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de València, Fernando Giner, ha exigido al alcalde, Joan Ribó, el aplazamiento de la eliminación de la ampliación de las terrazas covid, al menos, hasta después de Fallas de 2022, así como el aplazamiento de la entrada en vigor del Área de Prioridad Restringida en la zona noroeste de Ciutat Vella hasta terminar las obras de urbanización de las plazas y la puesta en marcha de una campaña informativa previa.

Las 'rondalles' de Enric Valor protagonizan la nueva edición de 'Espanta la Por'

'Espanta la Por: per Tots Sants monstres valencians', la campaña con la que l'ETNO - Museu Valencià d'Etnologia reivindica el imaginario valenciano del miedo al acercarse la festividad de Todos los Santos, celebra este año su sexta edición protagonizada, en esta ocasión, por 'les rondalles' del escritor y gramático alicantino Enric Valor.

La pilota vuelve a celebrar su Día de la Dona con partidas de categoría femenina

La Federació de Pilota Valenciana y la Fundación Deportiva Municipal (FDM) de València vuelven a organizar el Dia de la Dona en la Pilota 'Va de dona', tras más de un año de parón, entre el 15 y el 17 de octubre en la ciudad de València y en la pedanía de Borbotó. En la programación hay talleres y partidas de categoría femenina.

Página 1 de 10