L'espectacle 'La Discreta enamorada'

Uns 1.600 alumnes d'ESO i Batxillerat de la localitat valenciana de Xàtiva i altres municipis -com Ontinyent, Canals, Aiora, Sueca o, fins i tot, arribats des de la ciutat d'Alacant- participaran els pròxims dies 12, 13 i 14 de febrer en la Campanya de Teatre Clàssic per a Estudiants, que pretén donar a conéixer "els secrets del teatre clàssic del Segle d'Or" espanyol. Les jornades es realitzaran en el Gran Teatre de Xàtiva i compten amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

Zona de Cantereria a Ontinyent afectada per les pluges

El vicepresident i conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha rebut a l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, per a analitzar la situació del barri de Cantereria, que es va inundar durant la DANA de setembre i s'ha vist afectat pel temporal de gener, amb l'objectiu d'estudiar mesures d'urgència per a la regeneració urbana mitjançant criteris de sostenibilitat.

Reparaciones en un camino de Ontinyent
Las tareas de limpieza y reparación han comenzado en Ontinyent después del segundo temporal que ha dejado registros históricos en apenas cinco meses. Tras la DANA de septiembre, que dejó cerca de 500 litros por metro cuadrado en apenas tres días y anegó el barrio de Cantereria, Gloria ha dejado en la localidad 276,4 litros por metro cuadrado en dos días. Este lunes se ha convertido en el día de enero de mayor precipitación acumulada en los 120 años que tiene registros la ciudad, con 140,2 litros.
La caída de árboles en la estación de Ontinyent ha obligado a cortar la circulación ferroviaria entre Alcoi y Xàtiva
La circulación ferroviaria entre Alcoi y Xàtiva, que se ha visto interrumpida sobre las 10.00 horas de este domingo por la caída de varios árboles en la estación de Ontinyent, se ha restablecido después de que los bomberos dejaran la vía libre a las 10:37 horas. Los viajeros afectados han realizado el trayecto cortado por carretera según ha informado Adif y el Centro de Coordinación de Emergencias.
La nova acadèmica de l'AVL Tudi Torró
El Ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) ha triat aquest divendres, per 18 vots a favor i un en blanc, la mestra i filòloga Maria Virtuts Torró Ferrero (Ontinyent, 1955) com a nova acadèmica de la institucióm normativa de la Generalitat Valenciana, per a cobrir la vacant de Carme Miquel, difunta el passat mes de juny.

Página 1 de 9