Detenido un hombre en relación con la desaparición de la joven Wafaa Sabbah
Archivo - Arxiu - Jorge Ignacio P.J en una imatge d'arxiu

Famílies i víctimes de Jorge Ignacio P.J., el presumpte assassí de Marta Calvo, han sol·licitat al jutge que se li amplie la imputació a nous delictes contra la salut pública i contra la llibertat sexual i han introduït la circumstància agreujant de gènere: "Existeix un mateix patró. Els fets han sigut comesos contra dones pel fet de ser-ho i amb intenció de deixar patent un sentiment de superioritat".

Familias y víctimas de Jorge Ignacio P.J., el presunto asesino de Marta Calvo, han solicitado al juez que se le amplíe la imputación a nuevos delitos contra la salud pública y contra la libertad sexual y han introducido la circunstancia agravante de género: "Existe un mismo patrón. Los hechos han sido cometido contra mujeres por el hecho de serlo y con intención de dejar patente un sentimiento de superioridad".

Jorge Ignacio P.J ix dels jutjats d'Alzira en imatge d'arxiu

Dos dones suposades víctimes de Jorge Ignacio P.J., a la presó per la mort de la jove Marta Calvo, han relatat aquest dimarts en el Jutjat d'Instrucció número 20 de València com l'acusat els va introduir droga en els seus genitals "d'amagat", de forma "sorprenent", "traïdorenca" i sense el seu consentiment i en un modus operandi que han assegurat que els va provocar molta por.

Dos mujeres supuestas víctimas de Jorge Ignacio P.J., en prisión por la muerte de la joven Marta Calvo, han relatado este martes en el Juzgado de Instrucción número 20 de València cómo el acusado les introdujo droga en los genitales "a escondidas", de forma "sorpresiva", "traicionera" y sin su consentimiento y en un modus operandi que han asegurado que les provocó mucho miedo.

Agentes de la Guardia Civil sujetan a Jorge Palma, el acusado del asesinato de Marta Calvo, en Manuel, Valencia, tras realizar un registro en el domicilio de Palma para buscar sangre.

Página 1 de 8