Pilar Lima (a dalt a l'esquerra) i Naiara Davó (a baix a la dreta) en un ple dels Corts

La portaveu d'Unides Podem en Les Corts, Naiará Davó, es reunirà aquesta setmana amb la coordinadora general de Podem, Pilar Lima, després del procés assembleari i la conformació de l'executiva del partit, conformada íntegrament per membres de la candidatura de la nova dirigent del partit. "L'important ara és treballar de forma conjunta i anar tots a l'una", ha subratllat.

Pilar Lima (arriba a la izquierda) y Naiara Davó (abajo a la derecha) en un pleno de Les Corts

La portavoz de Unides Podem en Les Corts, Naiará Davó, se reunirá esta semana con la coordinadora general de Podem, Pilar Lima, tras el proceso asambleario y la conformación de la ejecutiva del partido, conformada íntegramente por miembros de la candidatura de la nueva dirigente del partido. "Lo importante ahora es trabajar de forma conjunta e ir todos a una", ha subrayado.

Pilar Lima se ha impuesto a Naiara Davó por una diferencia de 38 votos en la III Asamblea Ciudadana Valenciana y será la nueva coordinadora autonómica de Podem en la Comunitat Valenciana, dejando atrás la gestora que ha dirigido el partido desde la renuncia de Antonio Estañ. Será la primera vez que una mujer asuma el liderazgo del partido, que además del propio Estañ ocupó anteriormente Antonio Montiel.

Fernando Navarro, candidato a liderar Podem en la Comunitat Valenciana

El candidato a coordinador autonómico de Podem Fernando Navarro ha planteado este jueves al resto de aspirantes un primer "gran acuerdo" de cara a la Asamblea Ciudadana Valenciana: que la futura dirección pida convocar la comisión de seguimiento del Acord del Botànic II coincidiendo con el aniversario de la firma "para revisar el texto atendiendo a la nueva realidad post-Covid".

Candidats a liderar Podem a la Comunitat Valenciana

Podem té ja les llistes definitives d'aspirants a dirigir el partit en el marc de la III Assemblea Ciutadana Valenciana, un procés que va arrancar a la fi de maig i culminarà la renovació de la cúpula 'morada' valenciana. Finalment es mesuraran davant els inscrits tres candidatures: la de la portaveu en Les Corts Naiara Davó (Governar Unides), la de la diputada Pilar Lima (Un Podem amb tu) i la del portaveu en l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro (Un Podem al capdavant. Cercles en moviment).

Candidatos a liderar Podem en la Comunitat Valenciana

Podem tiene ya las listas definitivas de aspirantes a dirigir el partido en el marco de la III Asamblea Ciudadana Valenciana, un proceso que arrancó a finales de mayo y culminará la renovación de la cúpula podemita valenciana. Finalmente se medirán ante los inscritos tres candidaturas: la de la portavoz en Les Corts Naiara Davó (Governar Unides), la de la diputada Pilar Lima (Un Podem amb tu) y la del portavoz en el Ayuntamiento de Castellón, Fernando Navarro (Un Podem al capdavant. Cercles en moviment).

La diputada d'Unides Podem Pilar Lima

Pilar Lima ha presentat aquest divendres la seua candidatura 'Un Podem Amb Tu' en la qual defèn un model de "partit-moviment en connexió amb els moviments socials, els cercles, i associacions veïnals" davant del "Podem institucionalitzat" que, en la seua opinió, representa la candidatura 'Governar unides' de la diputada i síndica en les Corts Valencianes, Naiarà Davó.

El Ayuntamiento de Marbella (Málaga), a través de la delegación municipal de Deportes, ha informado de la reapertura, una vez que la ciudad se encuentra en la fase 2 de la desescalada, de la piscina municipal cubierta del complejo polideportivo Antonio Serrano Lima solo para deportistas federados, preservando en todo momento los protocolos higiénicos sanitarios y la normativa establecida ante la situación del COVID-19.

(I-D) El portaveu d'Unides Podem en el Congrés, Pablo Echenique; la portaveu adjunta d'Unides Podem en el Congrés, Ione Belarra; el secretari general de Podem i vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030 del Govern, Pablo Iglesias

Set valencians han entrat al Consell Ciutadà Estatal de Podem amb Pablo Iglesias al capdavant. Repeteixen la diputada autonòmica Pilar Lima, Esther Sanz, el diputat en el Congrés per Alacant Txema Guijarro i la directora general d'Igualtat de Tracte i Diversitat Ètnic-Racial, Rita Bosaho.

Página 1 de 9