El presidente de la CV, Salvador Navarro.

El presidente de la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha valorado este viernes que los consejos de administración de CaixaBank y Bankia hayan dado luz verde a la operación de fusión para crear que se convertirá en la primera entidad financiera del país, con sede social en València. En su opinión, la solvencia del nuevo banco le otorgará "más capacidad de dar créditos", tanto a proyectos empresariales como a los ciudadanos.

El president Ximo Puig en roda de premsa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que la fusió entre CaixaBank i Bankia serà "molt positiva per a l'economia de la Comunitat Valenciana", i ha afirmat que el fet que la seu "del primer banc d'Espanya" es mantinga a València "aporta credibilitat i reputació" que és "en gran manera allò que mou la capacitat d'inversió", per la qual cosa ho ha qualificat com una "molt bona notícia".

El president Ximo Puig en rueda de prensa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerado que la fusión entre CaixaBank y Bankia será "muy positiva para la economía de la Comunitat Valenciana", y ha afirmado que el hecho de que la sede "del primer banco de España" se mantenga en València "aporta credibilidad y reputación" que es "en gran medida lo que mueve la capacidad de inversión", por lo que lo ha calificado como una "muy buena noticia".

Salvador Navarro, president de CEV.

El president de la patronal autonòmica valenciana CEV, Salvador Navarro, ha defès que la fusió entre Bankia i CaixaBank "beneficiarà" la Comunitat Valenciana en termes "d'imatge" perquè "tot convida" al fet que es mantindrà la seu social a València. Sobre aquest tema, ha explicat que serà "difícil" que passe a Catalunya per la qüestió "territorial" i serà "difícil" que vaja a Madrid perquè seria "un afront" cap a Catalunya.

Página 1 de 10