Salten d’un tren avariat a les vies farts d’esperar un altre comboi

  • Els viatgers diuen que van esperar més d'una hora.
  • Ningú no els va avisar.
  • Renfe sosté que els hi va habilitar un pas.
Nova avaria en un tren de Rodalies, que no va trascendir fins ahir. Va passar aquest dilluns en un comboi que circulava entre Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Tot anava bé fins que, a pocs metres de Sitges, el tren es va espatllar. Segons relata Carme, que viatjava en el tren, el comboi es va aturar. I allà s'hi van estar, segons denuncia, «més d'una hora sense que ningú no ens informés de res». Donada la circumstància, alguns dels passatgers van optar per saltar del tren a les vies «amb el perill que això suposa i sense que ningú no els ho advertís», es lamenta.

Al cap de l'estona, recorda, va arribar un altre tren. Els passatgers van «intuir» que els anava a recollir perquè ningú no els va dir que havien de canviar de tren. I van anar passant d'un tren a l'altre.

Malgrat tot, no hi havia cap passarella que facilités el pas i havien de saltar, fet que va provocar l'enuig de molts passatgers. Finalment, assegura la Carme, els hi van posar un pas. I van arribar a Barcelona.

Ja al servei d'atenció al client els van compensar amb un altre bitllet de tren gratis. Fonts de Renfe va confirmar ahir a 20 minutos que un comboi es va espatllar dilluns a l'alçada de Sitges, cap a les 17.30 hores. «El tren es va averiar», van precisar. Aquest fet va provocar demores de «no més de 10 minuts» en uns altres combois, que es van poder desviar per unes altres vies. Malgrat tot, asseguren que «es van posar passarelles per garantir la seguretat i es va informar els passatgers».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento