La tecnologia 'contactless' coparà el Mobile World Congress

  • El sistema es coneix com NFC (Near Field Communications).
  • Al 2014 un de cada sis usuaris tindran mòbils amb NFC.
  • Hi ha 253 caixers amb aquesta tecnologia actius a la ciutat.
Taxi
Taxi
Taxi

Les previsions del sector de la telefonia mòbil indiquen clarament que a curt termini es generalitzaran els pagaments des de terminals mòbils amb NFC (Near Field Communications).

En un únic dispositiu es podran integrar múltiples serveis, com telefonia, pagament, cupons, identificació o accés a serveis públics, com ara autobusos i taxis. La primera iniciativa desplegada en el marc de la Mobile World Capital de Barcelona és ser la primera ciutat que aposta per la implantació global del pagament sense contacte NFC en tot tipus de serveis.

La Caixa arribar un milió de targetes, 300.000 de les quals ja es troben activades. Ja hi ha operatius 253 dels 500 caixers amb lector adaptat.

En un futur proper

En un futur pròxim, els mòbils seran NFC. Els principals fabricants de terminals estan apostant fort i, durant el segon semestre del 2012, es van comercialitzar alguns models que estaran presents al Mobile World Congress de manera molt activa. Els experts indiquen que un de cada sis usuaris tindrà telèfon NFC el 2014 i existiran 300 milions de telèfons NFC al mercat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento