El cervell dels Gallagher

  • Noel ha estat dues dècades capitanejant la banda Oasis amb el seu germà Liam.
  • Ara, emprèn una carrera en solitari.
Noel Gallagher, durante una actuación en Viena en 2009.
Noel Gallagher, durante una actuación en Viena en 2009.
Efe
Noel Gallagher, durante una actuación en Viena en 2009.

Liam i Noel van revolucionar l’escena pop britànica de la dècada dels noranta amb la seva irreverència hooligan i amb un bon grapat de hits que van fer tremolar les llistes d’èxit i va contribuir a generar un moviment, el brit pop, que van liderar amb altres formacions com Suede, Pulp o els Blur, amb els que van protagonitzar freqüents baralles dialèctiques en públic.

Els dos germans i pares de cançons que passaran a la història de la música de les acaballes del segle XX, com Roll With It, Live Forever, Wonderwall, i tantes altres, eren coneguts per la seva mala relació personal. Es barallaven als concerts i deixaven de col·laborar, però la seva unió (Liam com cantant segur de si mateix, fatxenda i cregut) i Noel (com el compositor, guitarrista, vocalista ocasional i el portador del seny del projecte) els va fer grans.

Per al concert de diumenge a la sala Razzmatazz ja no queden entrades. És molta l’expectació per saber com sona en viu el seu primer disc en solitari, Noel Gallagher’s High Flying Birds.

*Sala Razzmatazz. Almogàvers, 122. Diumenge (20 h). Esgotades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento