L’equip de Badalona va sortir molt mentalitzat des del primer moment i, quan només s’havien jugat quatre minuts, ja tenia un avantatge de 16 punts, gràcies, en part, a tres triples consecutius de Marco i Mumbrú.

El Lleida, inoperant

Venson Hamilton es va mostrar intractable sota tauler durant la primera part i va donar una lliçó de domini de la zona amb deu rebots. Mentrestant, el conjunt lleidatà s’esforçava per incrementar la seva escassa intensitat defensiva i la seva encara pitjor efectivitat en atac. Fruit d’aquesta incapacitat, els locals van aconseguir una diferència màxima de 18 punts al final del primer quart.

La diferència al marcador, lluny d’escurçar-se, es va continuar incrementant fins arribar als 25 punts quan els dos equips va enfilar els vestidors.

Debut de Gurovic

Davant les facilitats que donava el Lleida, Aíto García Reneses va fer debutar Milan Gurovic i va donar minuts al jove Marc Rubio.
El Lleida va intentar recuperar-se per no encaixar un resultat d’escàndol i es va mostrar més seriós a la represa. Simpkins va estar més encertat en el tir, però el DKV Joventut no va permetre la reacció visitant i va continuar dominant, arribant a una diferència màxima de 27 punts. Ángel calleja