La ‘Grama’ és imparable

La ‘Grama’ és imparable

El segon assalt del duel català de la Copa del Rei va servir per confirmar que la Gramenet és ja un dels equips revelació de la competició. Malgrat la derrota d’anit a Lleida, el conjunt de Santa Coloma va fer servir el seu avantatge de dos gols del partit d’anada per continuar viu al torneig. La Gramenet, a més, es converteix així en l’únic representant català de la Copa del Rei.

Els homes de Miguel Rubio, entrenador del Lleida, van dominar tot el partit, però no van aconseguir marcar fins al minut 38. Amb l’expulsió del colomenc Gracia, el Lleida va apurar les seves opcions, però sense èxit.

El Sevilla guanya el Recre

En l’altre partit de la jornada, el Sevilla va derrotar el Recreativo per 2-1 i passa a quarts amb un 4-1 en el còmput global de l’eliminatòria.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/deportes/noticia/grama-imparable-coloma-480/0/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios