El Barça d’hoquei perd la Copa a l’últim minut

Setena Copa del Reus. El Reus Deportiu va aconseguir ahir la seva setena Copa del Rei, després de superar al Barça per 2-3 a la final disputada a Lloret de Mar.
El partit es va decidir a l’últim minut, amb un gol de García al aprofitar un rebot dins l’àrea blaugrana.L’equip tarragoní, que va tenir a l’internacional Teixidó com a jugador decisiu (va marcar dos gols), mai va tenir por de la teòrica superioritat del Barça, a qui va guanyar per segona vegada aquesta temporada.

El conjunt blaugrana, més acostumat a jugar finals, va portar l’iniciativa a la primera part, amb una sòlida defensa i una bona actuació del porter Tarrés, sustitut del lesionat Egurrola.

Obre el marcador

El Negro Páez va adelantar al Barça d’un potent llançamet, però Teixidó va empatar deu minuts després. Benito va tornar a avançar als barcelonistes i, de nou Teixidó va restablir les taules al marcador. A l’últim minut del partit, el veterà García va aprofitar un error de l’argentí Páez per marcar el gol de la victòria del Reus. El conjunt tarragoní es va retrobar així amb un títol que no guanyava des de 1983, quan va superar a Tenerife al Liceo per 4-1.