Un moment de l'espectacle ?La consagració de la primavera? (2013)

El festival Serenates 2020 recupera aquest dimarts deu anys de l'històric certamen musical organitzat per la Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Cultura i Esport, i l'Institut Valencià de Cultura (IVC) mitjançant l'emissió d'un muntatge digital que recopila les produccions pròpies realitzades entre el 2011 i el 2019. Amb el títol 'Deu anys de Serenates. Formació, creació i innovació', el muntatge es podrà veure en 'streaming', a les 20.00 hores, a través dels canals YouTube dels coorganitzadors, Centre Cultural La Nau i IVC, i de la plataforma MediaUni.

Nurva Tyris IPA

Cervesa Tyris ha decidit recuperar i adaptar una de les seues velles receptes per a llançar al mercat 'Au Yeah!', una Índia Pale Ale (IPA) decididament amarga, moderadament fort, exhibint varietats de llúpols americans moderns. El balanç és cap al llúpol, amb un perfil de fermentació net, final sec i malt de suport net, que permet a una creativa gamma de caràcter a llúpol brillar per mitjà d'ella.

José Luis Olivas

L'expresident de la Generalitat i ex-vicepresident de Bankia José Luis Olivas, l'exdiputada del PP Elvira Suanzes i altres empresaris compareixeran aquest dimarts davant la jutgessa per la presumpta trama d'Erial, en la qual està investigat l'expresident de la Generalitat i exministre de Treball amb el PP Eduarzo Zaplana per suposada prevaricació, malversació i blanqueig.

El socialista Rafael Rubio, en l'actualitat coordinador general de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda en l'Ajuntament de València, serà el nou subdelegat del Govern central a València, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana. Rubio substitueix en aquest càrrec José Roberto González Cachorro després de la seua dimissió la passada setmana.

Escola Valenciana i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han manifestat aquest divendres el seu suport a l'Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat davant l'"ofensiva judicial" del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que declara nuls diversos articles del decret de creació i funcionament de la mateixa. Existeix, al seu juí, "una persecució a qualsevol norma que protegisca el valencià com a llengua oficial".

Página 7 de 10