Imatge de recurs de Formació Professional (FP).

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha presentat en la Mesa Sectorial amb els sindicats una nova normativa per a l'FP Dual que "s'ajuste a les necessitats actuals del sistema productiu i formatiu valencià". Es tracta d'un projecte de decret i d'un projecte d'ordre que "agilitza les tramitacions i garanteix una millor eficàcia formativa per a l'alumnat i una millor adaptació a les necessitats del sistema productiu valencià".

Propuesta de Metrovacesa para el nuevo PAI de Benimaclet
  • L'alcalde de València s'alinea amb els col·lectius veïnals i trasllada a Metrovacesa que no recolza el seu actual pla.
  • La proposta del Govern municipal encara no està consensuada amb el PSPV, que gestiona l'àrea d'Urbanisme.
  • Una de les claus està en la possible indemnització que afrontaria el Consistori si es redueix l'edificabilitat.
Avió de Vueling

Vueling, aerolínia pertanyent a IAG, segueix ampliant les seues rutes nacionals i internacionals des de la Comunitat Valenciana per a l'actual temporada d'estiu 2020. A partir del mes d'agost, la companyia incorporarà 13 noves connexions directes des de València i Alacant, i en total operarà 33 rutes directes nacionals i internacionals, aconseguint així un volum aproximat de 280 vols setmanals (entre eixides i arribades).

Rubén Trenzano en la Ciutat de la Justícia de València

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat a la Brigada de la Policia Judicial que faça un estudi i anàlisi de les despeses incloses per l'empresari Francis Puig, germà del president de la Generalitat, i els seus socis, els Adell Bover, en les subvencions atorgades pel Govern valencià i català per a "determinar la realitat dels mateixos". A més, amplia la investigació a ajudes del Govern d'Aragó.

Página 6 de 10