La facturació del sector Serveis a la Comunitat Valenciana ha caigut un 37,1% a l'abril en pel que fa al mateix mes del 2019, mentre l'ocupació ha retrocedit un 4,2%, en tots dos casos per sota de la mitjana del conjunt del país, que ha registrat la seua major caiguda de facturació de la sèrie històrica (41,4%) a causa de la crisi de la Covid-19 i un retrocés de l'ocupació del -5,5%, segons ha informat aquest dilluns l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

La Comunitat Valenciana arranca la setmana amb predomini de cel clar i alguns intervals de núvols baixos o boires matinals en els litorals. En l'interior de Castelló, no es descarta l'aparició de nuvolositat d'evolució diürna, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

El Govern d'Espanya, per mitjà de la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics (Cdgae), ha acordat assignar a les comunitats autònomes per al tercer trimestre d'enguany un total de 7.902,55 milions d'euros amb càrrec al Fons de Finançament de les Comunitats Autònomes. Amb aquesta mesura, la Comunitat Valenciana rep 1.880,46 milions d'euros del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA).

Página 10 de 10