El president d'Hosbec, Toni Mayor, deixarà el càrrec la pròxima tardor després de 14 anys

La patronal hotelera Hosbec ha celebrat aquest divendres la seua assemblea general ordinària a Benidorm (Alacant), en la qual ha reunit a més de 250 empresaris i directius turístics, així com un nombrós grup de convidats i autoritats que han volgut sumar-se a aquest esdeveniment anual del turisme valencià. Després de l'acte, el president, Toni Mayor, ha anunciat el seu relleu la pròxima tardor després de 14 anys al capdavant d'aquesta associació.

Tamarit remarca que la Vega Baixa compta amb 1.100 docents més que fa 7 cursos, la qual cosa ens permet implementar la innovació

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha destacat aquest dimecres que "la Vega Baixa està al capdavant de la inclusió i la innovació educativa de les nostres comarques" i ha assenyalat que açò "es deu al treball que portem realitzat des de fa 7 cursos al costat dels equips de professorat de la comarca, que han respost de manera extraordinària".

La Generalitat atorga 100 beques de 500 euros al mes en un any per a opositar a la carrera judicial, fiscal i forense

La Generalitat atorgarà ajudes de 500 euros al mes, entre l'1 de setembre de 2022 fins al 30 de juny de 2023, per a opositar a la carrera judicial, fiscal i forense. Aquesta primera convocatòria inclou 30 beques per a preparar l'accés a la carrera Judicial i Fiscal, 25 per al Cos de Lletrats de l'Administració de Justícia, 20 per al Cos de Mèdics Forenses i altres 20 per al Cos de Gestió Processal i Administrativa.

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, es reuneix amb el secretari general de la Unió pel Mediterrani, Nasser Kamel

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, ha mantingut aquest dilluns una trobada, en la seu de la Conselleria d'Innovació d'Alacant, amb el secretari general de la Unió pel Mediterrani, Nasser Kamel, en el qual ha volgut destacar el pes "tan rellevant" que té la ciutat dins de la conca Mediterrània "com a motor d'innovació i atracció de talent.

Página 7 de 10