Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament d'Alacant

L'Ajuntament d'Alacant ha aprovat aquest divendres en la taula general de negociació l'Oferta d'ocupació Públic (OPE) de 2022 amb un total de 310 places. Ha tirat avant per unanimitat de tots els grups polítics i els sindicats, compta amb un pressupost de 10.302.024 euros i serà portada a la junta de govern local.

Hi haurà més espai per al públic en les mascletàs i es dispararan set a Luceros i tres en els barris

El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Alacant, Manuel Jiménez, ha confirmat aquest dimecres que les mascletaes dels Fogueres es dispararan des del 18 al 24 de juny per a coincidir "amb els dies centrals" de la festa, per tant seran des del dia de l'Entrada de Bandes fins a la cremà, i comptaran amb "més espai" per al públic. Així, set les que es disparen en la plaça de Luceros i tres, abans de festes, en la platja de Sant Joan, Garbinet i Benalúa entre el 4 i 12 de juny.

Aigua.- Regant i agricultors reivindiquen a Alacant el Tajo-Segura: "Defenguem l'horta d'Europa"

Agricultors, organitzacions agràries i comunitats de regants de la província d'Alacant i la Regió de Múrcia s'han concentrat aquest dimarts a la Plaça de la Muntanyeta d'Alacant per a reivindicar la continuïtat del transvasament Tajo-Segura, en una protesta a la qual han sumat una desena de tractors i un remolc amb 8.000 quilos de taronges, que han tirat per terra, i en la qual han exhibit pancartes amb els lemes 'Defendamos todos la huerta de Europa', 'Partidos políticos, mercenarios del agua' o 'Recortes trasvase= más paro' o 'Más desalación= más contaminación'.

Archivo - Arxiu - Home roba d'abric i assegut en una caixa, demana diners en el carrer, en imatge d'arxiu

La secció quarta de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha desestimat una petició presentada pels regidors d'Unides Podem/EUPV a l'Ajuntament d'Alacant per a suspendre cautelarment l'ordenança de convivència cívica del consistori en considerar que les al·legacions de la part demandant incideixen en el fons de la qüestió sobre la qual el tribunal no es pronuncia en aquest moment processal.

Archivo - Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu

La Sala Segona del Tribunal Suprem ha confirmat que l'exalcalde d'Alacant amb el PSPV, Gabriel Echávarri, va prevaricar en els dos processos judicials coneguts com el 'cas Comerç' i l'acomiadament d'una funcionària interina de l'Ajuntament que va resultar ser la cunyada de l'actual primer edil, Luis Barcala, qui aleshores ocupava el càrrec de regidor en l'oposició.

Oriol Junqueras (ERC) a Alacant

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha eludit pronunciar-se aquest dimarts sobre la reunió que va mantindre l'expresident de la Generalitat catalana Carles Puigdemont amb un exdiplomàtico rus el dia previ a la declaració d'independència de Catalunya perquè no és "portaveu d'altres partits" ni opina sobre "allò que els altres diuen", si bé ha recalcat que la "única" interlocució del seu partit "ha sigut sempre i serà amb demòcrates i països plenament democràtics".

Página 10 de 10