Triple nit

Hi havia dos tipus de cues. La major aglomeració era als bars amb televisió, mitja hora abans del partit ja no hi cabia ni una ànima. Els qui tenien gran pantalla que es veia des del carrer reunien força gent mirant des de les aceres. L’altra pol d’atracció, més modest, van ser els videoclubs, on també va augmentar la clientela per a llogar els darrers dvd, la nit prometia ser sorollosa i llegir no era la millor opció pels poc afeccionats al futbol.

Certament, cada gol va ser saludat amb força crits que es colaven per tot arreu. Realment feia goig notar la ciutat exaltada amb l’esport. El tercer sector eren els turistes, que de sobte es van trobar els restaurants mig buits. Em diuen que llocs com l’Espai Brossa n’eren plens.

Vist el resultat del partit, creia que seria una nit insomne, però resulta que va ser bastant tranquil.la, els clàxons i celebracions foren moderats. Patia per si a l’estadi de Madrid treien alguna pancarta inconvenient. Cap incident ni aquí ni allà. Una nit rodona per a tothom!