Comunitat Valenciana

Puig dius que no hi ha prevista cap remodelació del Consell, doncs el Govern valencià passa per un "bon moment"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat este divendres que no hi ha prevista cap remodelació del Govern valencià "en absolut", doncs "estem en un bon moment per al Govern, som de les primeres comunitats autònomes que hem aprovat el pressupost, s'ha renovat el Pacte del Botànic i ara el que es tracta és d'avaluar el que hem fet a l'últim semestre i posar-nos deures per al pròxim semestre".
Ximo Puig
Ximo Puig
CADENA SER
Ximo Puig

Puig s'ha pronunciat així davant dels mitjans durant la seua visita a les instal·lacions de l'empresa FACSA després de ser preguntat pel seminari que celebrarà el Govern valencià este cap de setmana en Sagunt.

Segons ha dit el cap del Consell, estos seminaris de Govern pretenen, d'una banda, "avaluar exactament el que ha estat el nostre treball, compartir interdepartamentalment molts projectes que no són només d'un àmbit; i marcar-se nous objectius, i això és el que anem a fer este cap de setmana a Sagunt".

Sobre esta qüestió, Puig ha destacat com a principals reptes de futur la creació de llocs de treball, generar una feina de la major qualitat possible i enfortir l'estat del benestar, "que signifique una política per a les persones de reparació de drets i constituir una societat el més socialment avançada, que s'ha d'interpretar en cada àmbit, de tal forma que la Comunitat Valenciana llevant les hipoteques que té".

Per la seua banda, la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha sigut preguntada en la roda de premsa posterior al ple del Consell per la "mobilitat" a l'Executiu valencià amb el cessament o dimissió de cinc secretaris autonòmiques i una dotzena de directors generals.

Sobre esta qüestió, Oltra ha assenyalat que els canvis en el segon esglaó "entren dins del normal" i són una cosa "habitual", ja que es produïxen "per raons personals, professionals o d'adaptació de l'estructura". Alhora, ha dit que estan "en la mitjana" respecte als canvis que s'han produït en un període semblant en la legislatura passada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento