Comunitat Valenciana

Música, teatre, contacontes i tallers són les activitats d'este cap de setmana en 'Cultura als barris' de València

  • Els barris valencians de Malilla, Les Tendetes, Aiora, La Llum i Orriols gaudiràn este cap de setmana de música, teatre, contacontes i tallers dins del projecte 'Cultura als barris' per a acostar l'art i la cultura i democratitzar el seu accés, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La Societat Musical Barri de Malilla, dirigida per Daniel Belloví Navarro, interpretarà un concert de banda el dissabte, a les 18 hores, en la plaça de Patraix i el diumenge, d'11 a 13 hores, es farà la ruta guiada d'art urbà 'Safari urbà' a càrrec de Factoria d'Arts de Patraix i que tindrà com punt de trobada el mural d'Elías Taño en el Centre Municipal de Joventut (carrer Salabert, 13). També en diumenge, de 18.30 h a 19.30 h, Almudena Francés llegirà el contacontes "La casa de Carmeta".

Els espectacles per a públic infantil i familiar arriben al barri de Les Tendetes, concretament en l'avinguda Gregori Gea en l'encreuament amb el carrer de Transatlàntic. El dissabte, a les 12 hores, tindrà lloc l'espectacle 'La festa màgica de Burbuja i Piruleta', a càrrec de la companyia Saga Produccions; mentre que el diumenge, a les 12 hores, es farà l'actuació 'Caputxeta i altres llops' a càrrec del teatre de titelles La Estrella.

L'esplanada del parc d'Aiora acull el dissabte, a les 21 hores, la projecció del documental '14 d'octubre del 1957: el dia en què parlaren els pedres'. En la mateixa ubicació però en diumenge, a les 18 hores, la companyia Rebombori Cultural interpretarà l'obra de teatre 'Creatives de l'atur'.

Quant al barri de la Llum, el dissabte, a les 18 hores hi haurà un concert de música clàssica del Grup de Cambra Marxant en la plaça de Zumalacárregui; i el diumenge, a les 12 hores, serà l'espectacle de teatre infantil 'Sopa de pedres' de la companyia 'El Ball de Sant Vito'.

Els tallers demostratius i participatius d'enquadernació, paper reciclat i raku arriben el dissabte, de 18 hores a 21 hores, en la plaça de l'Actor Luis Ramírez d'Orriols. Mentre que diumenge, d'11 hores a 21 hores, es realitzarà un mural participatiu coordinat per l'associació Orriols Conviu i Kavam Art i Societat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento