Comunitat Valenciana

Turisme de la Comunitat llançarà en les pròximes setmanes vuit nous vídeos 'Time-lapse'

  • L'objectiu és "mostrar les diferents destinacions de les tres províncies en tota la seua esplendor i amb tots els seus matisos".
  • Els 18 vídeos difosos han aconseguit superar els quatre milions de reproduccions a través del Facebook de la Comunitat Valenciana.
  • Presentaran destinacions com Serra Mariola-Font Roja, Xàtiva-Muntesa-Moixent, Torrevella-Oriola-Guardamar i Alcalà de Xivert (Alcossebre).
Imagen de Peñíscola (Castellón). Turismo. Turistas. Comunitat Valenciana.
Imagen de Peñíscola (Castellón). Turismo. Turistas. Comunitat Valenciana.
GVA
Imagen de Peñíscola (Castellón). Turismo. Turistas. Comunitat Valenciana.

L'Agència Valenciana del Turisme llançarà en les pròximes setmanes vuit nous vídeos promocionals 'time-lapse' de destinacions de la Comunitat Valenciana, que es publicaran en el Portal Turístic www.comunitatvalenciana.com, en la pàgina oficial de Facebook de Comunitat, del Twitter oficial Comunitat Valenciana (@c_valenciana) i del canal YouTube Comunitat Valenciana.

Amb una durada de dos minuts, cadascun dels vídeos exalça l'encant natural de destinacions gràcies a la tècnica del 'time lapse', amb la qual les imatges accelerades "permeten captar tota l'essència d'un dia, des de l'alba fins al vespre", segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els vuit nous vídeos, que s'afegiran als 18 ja existents, presentaran destinacions com Serra Mariola-Font Roja; Xàtiva-Muntesa-Moixent; Torrevella-Oriola-Guardamar; Alcalà de Xivert (Alcossebre)-Torreblanca (Torrenostra); Llíria-Xulilla-Villar de l'Arquebisbe; El Campello-La Vila Joiosa; La Muntanya (Aras de los Olmos) i Benissa-Moraira-Xàbia.

En aquesta ocasió es disposa de la versió per a smartphone, el que facilitarà la difusió i viralització d'estos vuit vídeos a través dels dispositius mòbils. Els 18 vídeos difosos fins a hui han aconseguit superar els quatre milions de reproduccions (4.092.882) a través de la pàgina oficial de Facebook de la Comunitat Valenciana, que suposen més de 15,6 milions d'impressions (15.652.821).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que aquests resultats "avalen la bona acollida de la iniciativa promocional de l'Agència Valenciana del Turisme, emmarcada dins de la seua Estratègia de Màrqueting En línia".

Colomer ha posat èmfasi que l'objectiu és "mostrar les diferents destinacions de les tres províncies en tot la seua esplendor i amb tots els seus matisos, suficients per vendre la imatge de la Comunitat Valenciana tant a l'àmbit internacional, com el mercat nacional". Alhora, ha ressaltat la importància de fer este tipus d'accions "per a donar a conèixer l'oferta de la Comunitat Valenciana a través de les xarxes socials".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento