Comunitat Valenciana

Podem engega un procés participatiu per a arreplegar propostes per als pressupostos de la Generalitat

  • Podem ha començat un procés de participació per a compilar aportacions de la ciutadania als pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019, amb el lema 'On van els diners?'. Per a la formació, la implicació de la gent és "imprescindible" per a garantir que els pressupostos i la seua execució "no queden en mans d'uns pocs".

En un comunicat, la secretària de Participació de Podem, Anabel Mateu, ha assenyalat que la societat valenciana "demanda més democràcia i una major inclusió en la presa de decisions, per la qual cosa la participació és fonamental per a uns pressupostos transformadors".

Aquesta inciativa, clàssica ja de la formació morada, compleix a més una funció informativa, ja que diversos diputats, a més de les secretaries de participació i programa electoral, explicaran també el procés d'elaboració pressupostari a través de tallers participatius.

Aquests tallers participatius donaran començament aquest dilluns a Orihuela i s'ampliaran durant els pròxims dies a Alcoi, Torrent i Vinarós i constaran de quatre blocs. En primer lloc s'explicarà el funcionament del pressupost autonòmic i després s'aplicarà la perspectiva feminista, detallant l'impacte de gènere en les partides pressupostàries.

Posteriorment, s'explicarà la fase d'esmenes per part dels diputats de Podem i per a finalitzar s'elaboraran les esmenes que arreplegaran les necessitats de les ciutats i les comarques que participen en els tallers.

A més, s'habilitarà un formulari perquè les persones que no puguen participar presencialment puguen enviar les seues propostes telemàticament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento