Comunitat Valenciana

Detinguts dos joves per apunyalar altres dos en discutir per una taula en la terrassa d'un pub a Alacant

  • La Policia Nacional ha detingut en Alacant dos joves de 22 i 23 anys com a presumptes autors de l'apunyalament d'altres dos xics el cap de setmana passat en la zona del Port durant una discussió entre cinc persones per ocupar una taula en la terrassa d'un pub.
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu

Segons ha informat la Comissaria provincial, als detinguts se'ls atribueix un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els fets van tindre lloc la matinada del diumenge en la zona d'oci del Port d'Alacant.

Com a resultat de la discussió es va produir una baralla entre els dos grups de joves. Dos d'ells van traure una navalla amb la qual suposadament van agredir altres dos als quals van provocar ferides de diversa consideració que van requerir d'atenció hospitalària.

Una de les víctimes presentava un tall superficial sota el pit i diverses ferides en la cara mentre que el segon ferit va rebre tres ganivetades en l'esquena i en el costat. Posteriorment, els presumptes agressors van fugir a la carrera del lloc però a un d'ells li va caure el mòbil durant la fugida.

Així, els agents, després d'obtindre tots els detalls del succés i intervenir el terminal, van identificar ràpidament a un dels presumptes agressors i posteriorment van identificar a l'altre. Tots dos van ser detinguts el dilluns i ja han passat a disposició judicial per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento