Comunitat Valenciana

La pluja interromp la circulació de la línia 1 de Metrovalència i provoca retards de Rodalies

  • Les pluges de la matinada d'aquest dijous i que continuen aquest divendres per tota la Comunitat Valenciana, principalment en la província de València, han obligat a interrompre la circulació en la línia 1 de Metrovalència, entre Carlet i Alginet, i han provocat els retards tant d'alguns metres com dels trens de rodalies València.

Concretament, les precipitacions han provocat en el matí d'aquest divendres la interrupció de la circulació en la Línia 1 de Metrovalència entre Carlet i Alginet, on s'està realitzant el transbordament mitjançant autobús. A més, aquesta línia també ha patit retards per la pluja, concretament entre Picassent i Vilanova de Castelló.

D'altra banda, els trens de rodalies han registrat retards mitjans de 15 minuts en la línia C2 a causa d'una incidència causada per les condicions meteorològiques en l'estació d'Algemesí, on el pas inferior s'ha inundat per les pluges i ha obligat els trens a circular per una sola via. Aquesta situació ha provocat la supressió d'un tren, encara que no s'ha produït cap tall en la línia, segons ha pogut saber Europa Press.

No obstant açò, el nivell d'aigua en aquesta estació ha baixat, ajudat per l'ús de bombes d'aigua per a disminuir-ho, per la qual cosa el problema ja s'ha solucionat.

A més, també s'ha vist interrompuda durant quasi dos hores la circulació en la Línia 4 de Metrovalència entre Empalme i Mas del Rosari, Lloma Llarga-Terramelar i Fira València. No obstant açò, aquesta incidència ha sigut causada per una avaria, sense relació amb les pluges, segons han informat a Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. La circulació ja ha sigut restablida.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento