Comunitat Valenciana

À Punt oferirà una programació especial en televisió, ràdio i web pel Debat de Política General

  • À Punt emetrà una programació especial dimarts que ve, 11 de setembre, amb motiu del Debat de Política General a Les Corts Valencianes.
Corts Valencianes
Corts Valencianes
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Corts Valencianes

L'espai públic de comunicació valencià produirà el senyal institucional del debat, que serà distribuït a través de FORTA, l'organisme que reuneix tots els espais públics de comunicació autonòmics.

À Punt emetrà tot el debat amb dos programes informatius especials, un en la ràdio i l'altre en la televisió, que començaran a les 09.30 hores, detalla l'entitat en un comunicat.

En el cas de la tele, l'espai serà presentat por Victoria Maso des del centre de producció de programes de Burjassot, mentre que Marta Ventura liderarà l'equip desplaçat al parlament valencià des del set que À Punt tindrà situat durant tota la jornada.

Per a comentar les intervencions i tot allò que ocórrega tant a l'hemicicle com als passadissos, el programa comptarà amb diversos politòlegs i periodistes.

Quant a la ràdio, la programació especial també començarà a les 09.30 hores, amb Jèssica Crespo com a conductora.

A més de l'emissió del debat, l'espai inclourà totes les reacciones a Les Corts i les aportacions de diversos comentaristes.

La web i les xarxes socials d'À Punt, juntament amb l'emissió en línia dels programes de televisió i ràdio, també dedicaran una cobertura "minut a minut" a l'últim debat de política general de la legislatura i el primer des de l'inici de les emissions de l'espai públic de comunicació valencià, subratllen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento