Comunitat Valenciana

Detingudes quatre persones després d'apunyalar altres dos durant una baralla entre dos famílies a Elda

  • La Policia Nacional ha detingut a Elda (Alacant) quatre persones com a presumptes autores d'una doble temptativa d'homicidi ocorreguda després d'apunyalar altres dos en aquesta localitat el passat 3 de setembre, segons ha informat la Comissaria d'Alacant en un comunicat.
Detenció
Detenció
POLICÍA NACIONAL
Detenció

Els fets que han portat a aquesta detenció, que es va registrar dilluns passat, es van produir arran d'una discussió entre dos famílies ocorreguda en ple carrer que va acabar convertint-se en un altercat. Durant l'incident, els agressors van arremetre contra les víctimes utilitzant armes blanques amb les quals els van provocar ferides de gravetat.

Els afectats són dos persones que van haver de ser assistides d'urgència pels serveis sanitaris, ha precisat la Comissaria, que ha destacat que després del succés els agressors van fugir fins a Múrcia per a evitar ser detinguts per la policia.

De la investigació iniciada després d'aquests fets es va fer càrrec la Brigada de Policia Judicial de la Policia Nacional d'Elda, que va dur a terme dos escorcolls domiciliaris durant els quals va intervenir roba tacada de sang i un ganivet que podria haver sigut l'utilitzat per a assestar les punyalades.

Els agents van aconseguir en menys d'una setmana identificar els quatre presumptes agressors. La Policia Nacional va centrar la investigació en la localització i identificació d'aquestes persones i va seguir la seua pista per mitjà de diferents perquisicions policials fins que dilluns passat es van practicar les detencions.

Des de la Comissaria d'Elda es va disposar un operatiu especial en el qual a més dels investigadors de la Brigada de Policia Judicial van participar agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana i de la Policia Científica, tant de la Comissaria d'Elda com de la Comissaria Provincial d'Alacant, que va permetre la identificació dels quatre detinguts i la seua vinculació amb el delicte.

Els detinguts, amb edats compreses entre els 17 i els 50 anys, han sigut posats a la disposició de Fiscalia de Menors i del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Elda com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento