Transport públic sí... però segur

Com pot ser que el meu petit trajecte en un bus urbà es convertís en aquest malson? Anava en un autobús quan es va rebentar la roda de sota del meu seient. L’explosió em va ferir les dues cames amb pronòstic molt greu.

Vaig estar ingressada a l’hospital durant dos mesos, tenia unes grans ferides al llarg d’una cama i a l’altra, moltes fractures obertes al turmell. Ara, després de setze mesos de rehabilitació, la meva mobilitat és molt limitada, el dolor persisteix i em quedaran seqüeles.

La notícia de l’accident curiosament va ser silenciada en el seu moment als mitjans de comunicació, fins i tot als locals, tot i que va ocasionar un tall de trànsit considerable. Com pot ser que aquest vehicle hagués passat la ITV tres mesos abans? Vull denunciar la insensibilitat i la passivitat de les persones que havien d’afrontar els esdeveniments i prendre les mesures adients
Segueixo exigint, tant a Sarbus com a l’Ajuntament, no només una investigació a fons del fets, sinó també una preocupació real de les autoritats de cara a vetllar per la seguretat dels ciutadans. No vull que torni a passar res semblant.