«No tanquem la porta abans d’arribar-hi i caminem plegats»

Lectores de 20 minutos opinan sobre el Estatut y sobre la actuación de los políticos respecto al tema De les intervencions al Congrés dels Diputats podria destacar moltes frases, paraules i bones intencions, però crec que el més important és que tots els partits, a excepció del PP és clar, van deixar molt clara la seva voluntat de diàleg i entesa. No tanquem la porta abans d’arribar-hi i caminem plegats! Andrés Esteban.

Contra l’Estatut, contra Catalunya, hi ha quelcom més que la intoxicació de la ultradreta, alguna cosa que restava amagada al subconscient de part important dels ciutadans espanyols, un sentiment que hauria estat desvetllat pels improperis i les mentides dels neofranquistes. Jaume V. Muntadas.

El Estatut de Catalunya es inconstitucional, lo han confirmado los juristas a los que se les ha encargado su estudio, pero siguen diciendo Zapatero, Carod, Maragall y sus adláteres que va a encajar en la Constitución. ¿Cómo? Muy fácil: se cambia a su capricho la Constitución. Manuel Anglada.

La defensa del model autonòmic no ha estat precisament punta de llança de la política del PP quan era al Govern i pel que és vist tampoc no ho és ara. És precisament el «sentit d’Estat» que tant reivindiquen el que ells no tenen i cada cop és més evident que es mouen per interessos electorals. Asunción Pérez.

Los del PP saben que la única manera de recuperar actualmente el poder es hablar de la «desmembración de España» y el menosprecio a todo lo relacionado con el tema de Catalunya.

Descalificar, insultar, ausentarse cuando otros partidos hablan en el Congreso, ¿así entiende usted la Democracia? Les pido el máximo respeto a las personas que no se identifican con España como ustedes la sienten. Joan Labajos.