Comunitat Valenciana

Detinguda una parella i confiscats més de cinc quilos en una operació a Alacant i Múrcia

  • La Policia Nacional ha confiscat més de cinc quilograms de cocaïna en el marc d'una operació contra el narcotràfic en les províncies d'Alacant i Múrcia, que s'ha saldat amb la detenció d'una parella a Elx. Els detinguts són espanyols, un home de 47 i una dona de 45 anys.

Segons la Comissaria provincial d'Alacant, la investigació es va iniciar fa quasi dos anys, quan els agents van tindre coneixement, a través de diverses fonts, de com un dels detinguts s'estaven dedicant a la venda i distribució de cocaïna a mitja escala.

Amb eixes dades, es van establir multitud de dispositius entorn de l'investigat, amb els quals es va poder comprovar que adoptava extremes mesures d'autoprotecció, ja que no només canviava continuament de vehicle, sinó també ho feia de vivenda amb bastant assiduïtat.

Fruit de les gestions, els agents van corroborar que aquest individu realitzava continues maniobres evasives tals com donar diverses voltes a les rotondes, frenar i accelerar sense motiu aparent o canviar freqüentment de sentit de la marxa, tot açò amb l'única fi d'evitar ser detectat pels agents.

Després de diversos mesos, es va esbrinar el dia concret en el qual se n'anava a procedir a una venda de droga. Les perquisicions van portar als investigadors fins a una localitat propera a València, on presumptament aquesta persona va adquirir la cocaïna i una vegada realitzat l'intercanvi, es va dirigir de nou fins a Alacant on els agents li van donar l'alt en una gasolinera de la A-7.

Allotjat en un compartiment secret de l'interior del quadre de comandament, els policies van trobar tres paquets embolicats en plàstic negre que, després de la pràctica del reactiu 'coca-test', van donar positiu en cocaïna. Van llançar un pes aproximat de 3.500 grams.

En els posteriors registres, els participants en l'operatiu es van confiscar de més d'un quilogram de cocaïna, bàscula de precisió i tots els elements necessaris per a la distribució de la droga. La droga haguera tingut un preu de mercat proper als 300.000 euros.

Els detinguts, un home i una dona de nacionalitat espanyola de 47 i 45 anys respectivament, van ser acusats d'un delicte contra la salut pública i llocs a la disposició de l'autoritat judicial, qui va ordenar el seu immediat ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento