Comunitat Valenciana

Els dos sectors d'EUPV acorden llista unitària per a les autonòmiques

  • Rosa Pérez Garijo encapçalarà la circumscripció per València i serà la candidata a la Generalitat Valenciana.
  • La llista haurà de ser ratificada pels militants i simpatitzants en les votacions 'online' i presencials de desembre.
Rosa Pérez Garijo
Rosa Pérez Garijo
DIPUTACIÓN/ARCHIVO
Rosa Pérez Garijo

Les dos candidatures majoritàries que es van disputar la direcció d'EUPV, encapçalades per Rosa Pérez Garijo i Rosa Albert, han acordat una llista unitària per a les pròximes autonòmiques i municipals en la qual la que va resultar triada en eixe procés coordinadora general de la formació, Pérez Garijo, encapçalarà la circumscripció per València i serà la candidata a la Generalitat Valenciana.

Ara, segons ha informat EUPV en un comunicat, la llista haurà de ser ratificada pels militants i simpatitzants en les votacions 'online' i presencials del pròxim mes de desembre.

A més de Pérez Garijo per València, la llista inclou Paco Latorre, que encapçalarà Castelló i Estefania Blanes, Alacant. "Aquest acord és una gran notícia, perquè després de molt de temps de desacords interns, representa la necessària unitat i cohesió d'Esquerra Unida, i açò és una garantia per als nostres militants, però sobretot per als nostres votants i per a la societat valenciana. És l'hora de fer política", ha afirmat Pérez Garijo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento