Comunitat Valenciana

Renaix Podem es presenta a primàries per al Senat en una proposta "valencianista" que recupera "valors de rebel·lia"

  • Renaix Podem ha anunciat que presentarà una candidatura "valencianista" a les primàries per al Senat, amb una proposta "de bases" que reivindica els "valors de rebel·lia enfront de la desigualtat, el segrest de la democràcia i la utilització de les institucions en benefici d'uns pocs privilegiats".

La candidatura, que "defén un altre model de gestió possible", va superar el 35 per cent en les primàries a Les Corts Valencianes i ara aspira a guanyar les primàries autonòmiques de Podem al Senat per al 2019, segons ha informat en un comunicat.

Les 12 persones integrants de la candidatura, un equip "multidisciplinari", quatre per cada circumscripció provincial, s'han marcat com a objectiu "millorar els resultats aconseguits en les primàries autonòmiques celebrades el novembre passat, quan van quedar a menys de nou punts de la candidatura recolzada per l'aparell autonòmic i estatal del partit".

Renaix Podem es defineix com a una "opció netament valencianista i de bases que reivindica els valors de rebel·lia enfront de la desigualtat, el segrest de la democràcia i la utilització de les institucions en benefici d'uns pocs privilegiats". "Aquest projecte ha demostrat amb la seua pràctica assembleària que és possible gestionar la diversitat en l'unitat", ha destacat.

En aquest sentit, ha dit que l'"eficiència no respon la imposició i les decisions unilaterals, sinó a una adequada coordinació que done resposta i solucions pràctiques".

UN PROCÉS "MASSA PRECIPITAT"

La candidatura ha incidit que la "majoria" de la militància ha criticat que el procés de primàries ha sigut "massa precipitat, sent una decisió que complica la participació, beneficiant la perpetuació de càrrecs i la seua consolidació enfront de la sana competència que hauria de prevaldre en un partit com aquest, on els càrrecs han de ser ferramentes posades al servici de la ciutadania".

Amb aquesta visió, Renaix Podem "ha demostrat que no hi ha reptes insalvables quan es treballa en equip i es gestiona adequadament el talent i esforç del principal component de Podem, que és la seua gent". La proposta és un "projecte d'integració que articula la vitalitat i la pluralitat de Podem més enllà de les convocatòries electorals", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento