Comunitat Valenciana

Caballero es presenta oficialment a liderar el PSPV provincial de València: "Anem a treballar en positiu i pel consens"

  • La diputada autonòmica Mercedes Caballero ha presentat este divendres de manera oficial la seua candidatura a la secretaria general del PSPV de la província de València, que segons ha insistit, va a treballar "en positiu i pel consens".
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura
EUROPA PRESS
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura

L'objectiu, ha dit després de presentar la documentació en la seu de Blanqueries, és "que tots els militants se senten representats" en un equip de treball la missió del qual és "guanyar la ciutadania i les eleccions en el 2019".

El seu projecte, ha incidit Caballero, "vol englobar a la majoria dels militants de la província per a fer un projecte comú, conjunt" i que done continuïtat al projecte del nou PSOE que va començar amb el retorn de Pedro Sánchez a la Secretaria General del partit i que ha de reflectir-se "en totes i cadascuna de les estructures" amb eixa "nova forma de fer política que és d'a baix a a dalt". "Els militants han de ser els protagonistes d'este nou PSOE", ha incidit.

Preguntada per si se sent recolzada pel secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assenyalat que se sent recolzada "per tots i cadascun dels militants d'esta província" i que tots ells treballen junts "en una cosa concreta i sincera, treballar per a la ciutadania" i per a englobar a tots i cadascun d'ells.

"Quan una pren la decisió personal de fer un pas cap a davant el que busca és parlar amb tots", ha dit, i durant les últimes setmanes ha visitat moltes agrupacions i ha parlat amb molta gent, donant-se compte que tenia el respatler ja no com a candidata, sinó com a projecte".

Així, ha reiterat que "ací l'important és el projecte" i els militants "volen una candidatura de consens" en la qual "la majoria se senta representat". "I com més siga eixa majoria, millor", ha agregat.

El calendari estableix que els aspirants presenten este divendres i dissabte formalment la seua candidatura i el diumenge començarà el termini per a la recollida dels 300 avals necessaris. La votació, si hi ha més d'una candidatura, tindrà lloc el 19 de novembre i el congrés se celebrarà el 16 de desembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento